Kenguru Boy Futárszolgálat
Fuvarrendelés Árak Szolgáltatások Ügyfélszolgálat Írjon Nekünk Rólunk Change to English
Kenguru Boy FAST szolgáltatás
Infovonal:  06  (80)  22 33 44
06  (1)  266 1870
  Főlap
  Írjon Nekünk
  Meséljen rólunk másoknak
  Álláskínálat


 Szolgáltatások
  Fast
     City
     Country
     Egyéb szolgáltatások
FAST Szolgáltatások
Napjaink modern, felgyorsult gazdasági életében egyre több cégnél merül fel a helyi vagy országos szállítás igénye. Ezért alkottuk meg FAST szolgáltatásunkat, hogy az Ön termékei gyorsan és biztosan jussanak el partnereihez. Megbízható belföldi szolgáltatást kínálunk kedvező áron. Egyszerű rendelési rendszerünkkel könnyen elintézheti szállítmányait. Szolgáltatásunkat igyekszünk az Ön igényeihez alakítani: rendszeres felvétel igényelhető, többféle rendelési lehetőséget (telefon, fax, email, web) kínálunk, valamint bármilyen különleges kérésnek igyekszünk eleget tenni.


Fast City szolgáltatásunknál aznapi szállítást kínálunk felár nélkül Budapesten belül. A délelőtt (AM) feladott csomagokat még aznap délután (PM) kiszállítjuk. A délután (PM) feladott csomagokat a következő munkanap délelőttjén (AM) kézbesítjük.

Az árat a csomag súlya határozza meg. Tekintse meg részletes árlistánkat a Fast City Árak oldalon.
 Vissza a lap tetejére

Fast Country szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy Ön 24 órán belül eljuttassa csomagjait Magyarország területén bárhová. Küldeményét 8:00 és 17:00 óra között, az Ön által megjelölt időpontban vesszük fel (ha Önnek kényelmesebb, rendszeres felvételi időpontot beszélünk meg), és a következő munkanapon 17:00 óráig szállítjuk ki. Amennyiben gyorsabb szolgáltatásra van szüksége, csomagjaira kérhet prioritást (felárért), ami azt jelenti, hogy csomagját 12:00 óráig kézbesítjük.

Az árat a csomag súlya határozza meg. Tekintse meg részletes árlistánkat a Fast Country Árak oldalon.
 Vissza a lap tetejére

Néhány szolgáltatásunkért felárat számítunk fel.
Prioritás

A Fast City délután felvett csomagjait külön kérésre még aznap kiszállítjuk (22:00 óráig). A Fast City csomagok kora reggeli (9:00 óra előtt), illetve a Fast Country csomagok délelőtti kiszállítása (12:00 óra előtt) szintén lehetséges. Tekintse meg a Fast Prioritás árait.

Várakozási idő

Amennyiben szükséges, futáraink az árba foglalt 10 percen túl is várakozhatnak a felvételi, illetve leadási címen. Minden további megkezdett 10 percért (akár a felvételi, akár a leadási címen) felárat számítunk. A Fast Country szolgáltatástnál nincs lehetőség várakozási időre. Tekintse meg a Fast Várakozási idő árait.

Kézbesítési Bizonylat (POD - Proof of Delivery)

A szállítást követő három hónapon belül szállítási bizonylat igényelhető. A szállítással kapcsolatos telefonos információ ingyenes. Faxon küldött szállítási bizonylatért felárat számítunk. Tekintse meg a Fast Kézbesítési bizonylat árait.

Utánvétes szállítás (COD - Cash on Delivery)

Lehetőséget kínálunk az utánvétes szállításra is (a küldemény értékének átvétele a címzettől) felár ellenében. Tekintse meg a Fast Utánvétes szállítás árait.

Átvételi papír visszajuttatása (ROD - Return of Document)

A feladó által a küldeményhez csatolt átvételi papír visszajuttatása a feladóhoz önálló küldeménynek számít. Tekintse meg a Fast szolgáltatás árait.

Biztosítás

Minden Fast City küldeményt ingyenesen biztosítunk 500 000 Ft-ig (dokumentumokat 250 000 Ft-ig).

Szombati szolgáltatás

Lehetőség van Fast City csomagok szombati felvételére, illetve leadására felár ellenében. Fast Country csomagok szombati felvétele, illetve leadása nem áll módunkban. Tekintse meg a Fast Szombati szolgáltatás árait.

Lehívás

Megrendelheti, hogy a csomagokat máshol vegyük fel, és Önhöz szállítsuk felár ellenében. Fast Country szolgáltatásnál, kérjük, lehívásos megrendelését a felvételt megelőző nap faxolja el a 06 (1) 266-1871 számra. Tekintse meg a Fast Lehívás árait.

Helytelen cím javítása

Amennyiben a felvétel vagy a leadás címéről a helyszínen kiderül, hogy helytelen, és Önnek sem áll rendelkezésére az új cím, a Kenguru Boy felár ellenében megpróbálja kideríteni a helyes címet. Kérheti ezt a szolgáltatást, vagy választhatja, hogy a csomagot visszavigyük Önnek. Ezt a szolgáltatást csak Fast City csomagoknál tudjuk biztosítani. Tekintse meg a Fast Helytelen cím javítása árait.
Vissza a lap tetejére


Copyright © 2001-2009 United Agents Kft. Minden jog fenntartva.
Üzleti feltételek