Kenguru Boy Futárszolgálat
Fuvarrendelés Árak Szolgáltatások Ügyfélszolgálat Írjon Nekünk Rólunk Change to English
A Kenguru Boy Futárszolgálatról
Infovonal:  06  (80)  22 33 44
06  (1)  266 1870
  Főlap
  Írjon Nekünk
  Meséljen rólunk másoknak
  Álláskínálat


A Kenguru Boy Futárszolgálatról
A Kenguru Boy a budapesti és magyarországi vállalatok megbízható partnere kézbesítések és egyéb logisztikai feladatok megvalósításában. Mivel a Kenguru Boy az ország egész területén kézbesít, segítségünkkel az Ön üzlete is eljut Magyarország bármely pontjára.
 
Több mint tíz éves sikerünk titka, elkötelezettségünk Ön és partnereink iránt, hogy bármilyen kézbesítési igényre megtaláljuk a megfelelő megoldást.
Ha a világ nem is, a Kenguru Boy Ön körül forog!

Célunk, hogy együtt dolgozhassunk Önnel. Igyekszünk újszerű megoldásokat találni Ügyfeleink minden kézbesítési és terjesztési igényére. Mindent megteszünk, hogy megfelelő megoldást találjunk az Ön számára is.
Az évek során több nagy céggel dolgoztunk együtt, újszerű megoldásokkal segítettük pontosan eljuttatni csomagjaikat az ország bármely pontjára. Néhány partnerünk: DHL Magyarország Kft., American Express Magyarország, Budapest Business Journal., BBDO, Xerox Magyarország, Stollwerck, Ericsson, Intrum Justitia, Siemens, Giro Rt., GTE Yellow Pages, Duna TV, MATÁV, AXA-Colonia, Dunapack és Zwack.

Copyright © 2001-2009 United Agents Kft. Minden jog fenntartva.
Üzleti feltételek