Kenguru Boy Futárszolgálat
Fuvarrendelés Árak Szolgáltatások Ügyfélszolgálat Írjon Nekünk Rólunk Change to English
Álláskinálat a Kenguru Boy Futárszolgálatnál
Infovonal:  06  (80)  22 33 44
06  (1)  266 1870
  Főlap
  Írjon Nekünk
  Meséljen rólunk másoknak
  Álláskínálat


Álláskinálat
Munkatársaink nálunk az első helyen állnak.
 
Tudjuk, hogy sikerünk és folyamatos növekedésünk fenntartása érdekében a legjobb emberekre van szükségünk. Hiszünk benne, hogy a munkahely fogalma nem merül ki a munka elvégzésében - munkatársaink odaadása, tökéletességre való törekvése, a teljesítés iránti elkötelezettsége éppoly fontos. A képesség mindenkiben megvan. Ha úgy érzi, a leírásban önmagára ismert, a Kenguru Boy csapatában a helye.
Jelenleg a következő állásokra keresünk munkatársakat:
Futárok:
Futáraink jelentik a cég lelkét. Amennyiben dinamikus munkakörnyezetre vágyik, saját, 5 évesnél nem idősebb autóval vagy motorkerékpárral rendelkezik, az állás Önre vár.
Értékesítés/Ügyfélszolgálat:
Ha olyan állást keres, ahol a középppontban az emberek közötti interakció áll, és megfelelő motivációt érez magában, a feleletet megtalálhatja a Kenguru Boy Kft.-nél. A munkakör magába foglalja a jelenlegi ügyfélkör fenntartását, valamint új ügyfélkapcsolatok kezdeményezését és felépítését.
Küldje el önéletrajzát pontosan feltüntetve, melyik állásajánlatunk keltette fel érdeklődését.
A Kenguru Boy értékeli az emberek és vélemények sokféleségét. Egyaránt számítunk bárki jelentkezésére. Minden jelentkezőt azonos kritériumok alapján bírálunk el.

Copyright © 2001-2009 United Agents Kft. Minden jog fenntartva.
Üzleti feltételek