Kenguru Boy Futárszolgálat
Fuvarrendelés Árak Szolgáltatások Ügyfélszolgálat Írjon Nekünk Rólunk Change to English
Kenguru Boy EXPRESS szolgáltatás
Infovonal:  06  (80)  22 33 44
06  (1)  266 1870
  Főlap
  Írjon Nekünk
  Meséljen rólunk másoknak
  Álláskínálat


 Szolgáltatások
  Fast
  Express
     City
     Country
     Egyéb szolgáltatások
EXPRESS Szolgáltatás
Ha a holnap már késő, Express szolgáltatásunk a megoldás. Sürgős dokumentumait vagy csomagjait felvesszük és néhány órán belül Magyarország egész területén kézbesítjük. . Budapesten belül garantáljuk, hogy küldeményét 1-2 órán belül a címzett kezébe adjuk!

És amikor már minden másodperc számít, használja SuperExpress szolgáltatásunkat. Azonnal, köztes megállók nélkül felvesszük és kiszállítjuk küldeményét - Magyarországon bárhová!


Ha Ön Express City szolgáltatásunkat használja, biztos lehet benne, hogy a sürgős csomagok, dokumentumok Budapesten 1-2 órán belül megérkeznek a címzetthez. Diszpécsereink a legmodernebb informatikai eszközök (celluláris és URH hálózat) segítségével mindvégig nyomon követik küldeményének útját, az esetleges változásokra azonnal reagálnak. A megrendelés feladása után 1 órán belül felvesszük küldeményét, és az ezt követő 1 órán belül le is adjuk.

Küldeményét azonnal kiszállítjuk, ha SuperExpress szolgáltatásunkat kéri. SuperExpress megrendeléseknél ügyfélszolgálatunk pontosan meg tudja mondani, mennyi időt vesz igénybe a szállítás. Diszpécserünk legközelebb tartozkódó futárt küldi Önhöz, aki a felvétel után, megállás nélkül kézbesíti a küldeményt a címzettnek.

Budapesti árainkat a felvétel és a leadás pontos címe alapján határozzuk meg. Tekintse meg az Express City árait.
 Vissza a lap tetejére

Küldeményeinek Magyarországon belül történő kézbesítéséhez az Express Country szolgáltatás nyújtja a leggyorsabb megoldást. Megrendeléstől számított 1 órán belül felvesszük a csomagot vagy dokumentumot és néhány órán belül kézbesítjük a címzettnek bárhol Magyarországon (a pontos szállítási idő a távolságtól függ).

Küldeményét azonnal kiszállítjuk, ha SuperExpress szolgáltatásunkat kéri. SuperExpress megrendeléseknél ügyfélszolgálatunk pontosan meg tudja mondani, mennyi időt vesz igénybe a szállítás. Diszpécserünk legközelebb tartozkódó futárt küldi Önhöz, aki a felvétel után, megállás nélkül kézbesíti a küldeményt a címzettnek.

Az árat a felvételi és leadási cím közötti távolság határozza meg. Tekintse meg az Express Country árait.
 Vissza a lap tetejére

Néhány szolgáltatásunkért felárat számítunk fel.
Várakozási idő

Amennyiben szükséges, futáraink az árba foglalt 10 percen túl is várakozhatnak a felvételi, illetve leadási címen. Minden további megkezdett 10 percért (akár a felvételi, akár a leadási címen) felárat számítunk. Tekintse meg az Express Várakozási idő árait.

Extra súly

A kézbesítések ára 5 kg súlyt (a SuperExpress kézbesítés 10 kg-ot) foglal magába. Nehezebb küldemények szállítását is vállaljuk felár ellenében. Tekintse meg az Express Extra súly árait.

Kézbesítési Bizonylat (POD - Proof of Delivery)

A szállítást követő három hónapon belül ingyenes szállítási bizonylat igényelhető.

Utánvétes szállítás (COD - Cash on Delivery)

Utánvétes szállítás felár ellenében igényelhető. Tekintse meg az Express Utánvétes szállítás árait.

Átvételi papír visszajuttatása (ROD – Return of Document)

A feladó által a küldeményhez csatolt átvételi papír visszajuttatása a feladóhoz önálló küldeménynek számít. Tekintse meg az Express Átvételi papír visszajuttatása árait.

Biztosítás

Minden Express küldeményt ingyenesen biztosítunk 500 000 Ft-ig (dokumentumokat 250 000 Ft-ig).

Szolgáltatás szombaton, vasárnap és ünnepnapokon

Ezeken a napokon is lehetőség van az Express csomagok felvételére, illetve leadására felár ellenében. Tekintse meg az Express Szolgáltatás szombaton, vasárnap és ünnepnapokon árait.

Címzett fizet

Ezért a szolgáltatásért nem számítunk felárat. A megrendelőnek csak abban az esetben nyújtjuk be a számlát, amennyiben a címzett nem fizetett.

Helytelen cím javítása

Amennyiben a felvétel vagy a leadás címéről a helyszínen kiderül, hogy helytelen, és Önnek sem áll rendelkezésére az új cím, a Kenguru Boy felár ellenében megpróbálja kideríteni a helyes címet. Kérheti ezt a szolgáltatást, vagy választhatja, hogy a csomagot visszavigyük Önnek. Tekintse meg az Express Helytelen cím javítása árait.
Vissza a lap tetejére


Copyright © 2001-2009 United Agents Kft. Minden jog fenntartva.
Üzleti feltételek